Màpping de veritat, versió interactiva

De manera més familiar ja havia mostrat algunes primeres experimentacions amb les possibilitats interactives del Màpping de veritat durant la Festa Major de Montclar a principis d’agost. El dissabte passat vaig tenir l’oportunitat d’exposar-ne una versió millorada al Keyframebcn.

El Keyframebcn es defineix com un video creators meeting i aquesta edició es va celebrar a Hangar. Aprofito per agrair en Fran, en Gabriel i en Joan i tota l’organització, així com els altres companys que van participar-hi i les persones que van venir, per fer possible aquesta magnífica trobada.

Pràcticament no vaig canviar la part d’anàlisi d’àudio perquè realment entre un moment i l’altre no he pogut aprendre més sobre això. Però com que en aquest cas l’atenció dels espectadors és compartida i la reproducció és contínua, sí que vaig afegir un parell de coses al patch de Puredat:

  • fer que els clips/escenes s’escollissin de manera aleatòria
  • i que la durada de cada una d’aquestes escenes fos també aleatòria entre 1 i 120 segons

D’aquesta manera la instal·lació (que no té àudio) interactuava amb la música que altres companys estaven punxant juntament amb els seus visuals, i jo pràcticament no l’havia d’atendre perquè, sortosament, els paràmetres inicials que vaig posar al patch van funcionar raonablement bé durant tota l’estona.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *