Primer experiment interactiu entre el violoncel i el Màpping de veritat

Durant tres setmanes del mes de juliol he tingut l’oportunitat de participar a la residència artística de Medialab-Prado, un laboratori ciutadà de Madrid, en el marc del seu programa Interactivos’16. Allà m’he dedicat a aprendre Puredata, un llenguatge de programació visual pensat originalment per a la creació sonora, però amb moltes més possibilitats actualment.

El que mostro aquí és un dels primers resultats d’aquest aprenentatge, que com era d’esperar aplico al meu camp de proves habitual en màpping: el “Màpping de veritat”. Si en vols saber més, mira alguns altres dels meus vídeos recents. En aquest cas jo toco el cello i un micròfon captura el so, que s’envia a un petit programa en Puredata que detecta el to i el volum, i en funció d’això, altera la velocitat i el punt de reproducció del vídeo que es projecta sobre el dibuix.

Aquest diumenge vinent dia 7 d’agost muntaré la instal·lació en el marc de la Festa Major de Montclar, cap al vespre-nit. Si t’hi vols acostar, allà seré. Si no, sempre et quedarà el vídeo. Espero que t’agradi!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *